Live Painting - Omar Munie Store

Omar Munie is een jonge, Nederlandse tassen ontwerper. Door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen is hij inmiddels een bekende naam in de Nederlandse mode-industrie. Steeds meer mensen zien zijn tassen als de ideale combinatie van functionaliteit en design.

Wij zijn door Omar gevraagd om tijdens de opening van zijn nieuwe vestiging op het Noordeinde in Den Haag de winkel feestelijk te openen met een live painting.

Voor het ontwerp van deze schildering hebben wij ons laten inspireren door oude kleding labels. De illustratie van de opkomende zon visualiseert het verwezenlijken van dromen die sterker worden gemaakt door woeste golven die je moet overwinnen.

Bekijk de video van de live painting onderaan deze pagina.

De tassen collectie Crafted Dreams

Met de Crafted Dreams collection heb je een exclusief stukje ambacht & design in handen. Het ambacht is wat ons als ontwerpers verbindt, samen hebben wij de handen ineen geslagen voor deze exclusieve samenwerking. 

Het handbeschilderde leer van de Live Painting is verwerkt in negen tassen die eenmalig beschikbaar zijn gesteld op de kunstbeurs Art The Hague. Een limited edition die fashion,ambacht en kunst ademt. De tassen zijn volledig met de hand gemaakt in het duurzame atelier in Den Haag.

News flash

Schrijf je in voor de News-Flash en krijg een kijk achter verschillende projecten door video's, foto's en weetjes.

Jouw e-mail is uitsluitend bestemd voor de News-Flash.